Εκμάθηση Κινέζικης Γλώσσας
  • Register

 

 

Μάθετε Κινέζικα μέσα σε 6 μήνες

 

Η φράση «σου ακούγονται Κινέζικα» θα ανήκει πια στο παρελθόν. Το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πάλι πρωτοπορεί στον χώρο της εκπαίδευσης. Φέρνει κινέζους δασκάλους και γνώστες των Ελληνικών για την εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας στην Βέροια .

Τα κινέζικα είναι δύσκολη γλώσσα λόγω των ιδεογραμμάτων. Παρ’ όλα αυτά παρουσιάζουν και αρκετές ευκολίες, μιας και δεν υπάρχουν γένη, άρθρα, χρόνοι, εγκλίσεις, πληθυντικός αριθμός ή πτώσεις. Στο ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ με σύγχρονες μεθόδους μαθαίνει κάποιος να συνεννοείται μέσα σε 6 μήνες!!!

Κινέζικα και εργασία

Η εκμάθησή της κινέζικης γλώσσας αποτελεί πλέον ένα πολύτιμο εφόδιο για την εύρεση μιας προνομιακής θέσης στον ανταγωνιστικό χώρο εργασίας, καθώς οι κινέζικες επενδύσεις στην Ελλάδα αυξάνονται ολοένα.

Κινέζικα και τουρισμός

Υπολογίζεται ότι σταθερή και ανοδική θα είναι η τάση στον αριθμό κινέζων επισκεπτών στη χώρα μας. Υπολογίζεται πως μέσα στα επόμενα χρόνια ο αριθμός των κινέζων τουριστών θα φτάσει τα 100.000.000!!!

 

 

Το πρόγραμμα παρέχει:

- Δωρεάν βιβλία

- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

- Τεστ προσομοίωσης

- Προβολή ταινιών

- Εργασίες κλπ

 

Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις.

 

Εγγραφές καθημερινά στο ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ από 9.00 π.μ έως 21.00 μ.μ
Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία
Βέροια
Τηλ.2331021061
κιν.6974338357
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.