Ανακοινωσεις
  • Register

Αρχίζουνε τα νέα επιδοτούμενα τμήματα στο ΕΚΕΔΙΜ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Γίνε ανταγωνιστικός και χρήσιμος στον εργοδότη σου! Βάλε και άλλα τόξα στην εκπαιδευτική σου φαρέτρα! Έλα απλά στο ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ και δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα που σου ταιριάζει!! Σας Περιμένουμε!!!Υπενθυμίζεται ότι :

1) Τα μαθήματα της Πληροφορικής πραγματοποιούνται σε ταχύρρυθμα τμήματα 3 ή 6 ενοτήτων για την απόκτηση πτυχίων με ισχύ εφ’όρου ζωής και αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Δωρεάν βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και δωρεάν τηλεκατάρτιση.

2) ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ 50 ΩΡΩΝ και ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Β1, Β2, C1, C2 (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ). ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και CD ΤΗΛΕΚΑΤΕΡΙΣΗΣ.
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΙΕ.

3) Επιδοτούμενα μαθήματα Ρωσικών σε ταχύρρυθμα τμήματα 96 ωρών διάρκειας 6 μηνών για αρχάριους που θέλουννα δραστηριοποιηθούν στο χώρο του τουρισμού, εμπορίου, πολιτισμού, παιδείας, διακίνησης αγροτικών προϊόντων και άνεργους νέους. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις.
- Δωρεάν βιβλία
- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( test προσομοίωσης , εργασίες κλπ)

4) Επιδοτούμενα προγράμματα Γερμανικών σε ταχύρρυθμα τμήματα 96 ωρών διάρκειας 6 μηνών με βεβαίωση παρακολούθησης και αντίστοιχη κατάταξη σε επίπεδο γνώσης
Β1,Β2,C1,C2 από το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe-Institut Thessaloniki.

5) Πρόγραμμα Εκμάθησης Νοηματικής σε συνεργασία με το Κέντρο Νοηματικής Θεσσαλονίκης (ΚΕΝΓ) διάρκειας 4(τεσσάρων) κύκλων/ κάθε κύκλος 4 μήνες. Μετά το τέλος κάθε κύκλου θα δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης και στο τέλος η δυνατότητα επάρκειας.

6) Προγράμματα Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ για εργαζομένους και εργοδότες

7) Προγράμματα Εκπαίδευσης ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για εργοδότες

8) Πτυχίο-Πιστοποίηση Αγρότη-Ραντιστή για την Ορθολογική Διαχείριση των Φυτοφαρμάκων

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ώρες 9:00-21:00 στο ΕΚΕΔΙΜ